iPhone SE 2 може да има стъклен гръб за безжично зареждане

В интернет се появи кратко видео, което изглежда показва предполагаемия наследник на iPhone SE. Клипчето подхранва слуха, че апаратът може да се сдобие с опция за безжично зареждане.

Ако Apple наистина реши да направи това за своя бюджетен модел, начинът ще бъде чрез стъклен гръб, който да позволи зареждането без включен кабел.

Засега това все пак остава в сферата на спекулациите, тъй като клипът не е проверен за автентичност. От него личи устройство, което има същия размер, преден дизайн и странични панели като оригиналния iPhone SE. Това, което го отличава, е гърбът, който напомня доста на сегашния iPhone 8.

Във видеото телефонът се завърта настрани, което показва, че наистина е физически модел, а не просто добра Photoshop версия. Слуховете за наследник на iPhone SE циркулират вече няколко месеца, което практически прави появата му сигурна. Това, което все още не е ясно, са конкретните му параметри. Според някои анализатори като известния експерт Минг-Чи Куо Apple няма капацитета да задели допълнителни ресурси, за да прави прекалени промени по най-евтиния си модел.

Една промяна, която се очаква, е премахването на входа за слушалки вероятно заради водоустойчивия корпус.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини