Братът на Меган Маркъл: Тя ще направи кралското семейство за смях

Братът на Меган Маркъл публикува отворено писмо, в което съветва принц Хари да отмени насрочената за 19 май сватба, съобщи Фимейл фърст.
 
Томас Маркъл младши твърди в писмото, публикувано от сп. "Ю Ес уикли", че Меган "очевидно не е подходяща жена" за принца.

Той я описва като "повърхностна, надменна жена, която ще Ви направи за смях, а и кралското семейство" и нарича предстоящия брак "най-голямата грешка в историята на кралските сватби", пише в. "Дейли експрес".
 
"Объркан съм защо не виждате истинската Меган като останалия свят. Нейният опит да се вживява в ролята на принцеса като холивудска актриса под средното ниво остарява. Що за човек използва баща си, докато той банкрутира, а след това го забравя в Мексико, разорен заради преобладаващо нейни дългове", пише в писмото Томас Маркъл младши, който е полубрат на Меган.

 

Според него баща им е задлъжнял, за да подкрепи дъщеря си в желанието ѝ да стане актриса.
 
"Очевидно е, че малката ѝ холивудска слава е завъртяла главата ѝ. Да не споменаваме, че на всичко отгоре тя не кани семейството си на сватбата, а кани напълно непознати", продължава писмото.

Томас Маркъл младши уверява, че Меган остава негова сестра, каквото и да прави. Двамата не са се виждали от 2011 г., когато погребват баба си Дорис.
 
"Мислите, че една кралска сватба може да обедини разединено семейство, но ми се струва, че за Мег сме далечни роднини".

Принц Хари и Меган Маркъл още не са потвърдили списъка с 600-те гости, поканени да присъстват на церемонията в църквата "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор. 200 от тях ще получат възможност да присъстват е на вечерния прием.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини