Лени Кравиц с брутално видео на новата си песен (видео)

Лени Кравиц сподели музикалното видео за най-новата си песен "It's Enough". 

8-минутния клип съдържа брутални кадри от протести - както мирни, така и изпълнени с насилие, с тълпи хора от всякакви раси, с много бушуващи пламъци и хвърчащи коктейли Молотов, и със запалени свещи в памет на жертвите, и горящи сметища, с позиращи пред камерите достолепни политически фигури от последните световни събития, сили на реда от различни континенти, бити, биещи, воюващи, разрушаващи хора, и животни, приготвени за изяждане, дресирани животни и животни умиращи от глад, с растения, приготвени за изяждане, старателно поливани с химикали, и кемтрйлс в небесата, още хапчета, религии... "Стига" - "It's Enough" е бърз преглед на положението и то изглежда наистина брутално. Музиката стои доста екзистенциално на тези кадри, защото не е точно рок, както бихме очаквали. Тя припомня широкия стилов диапазон на музиканта, който освен рок, включва блус, соул, R&B, фънк, джаз, реге, хард рок, психеделик, поп, фолк и балади.

"Хората се надигат", пише Лени Кравиц. "Писна ми от расизъм. Писна ми от войни. Писна ми от разрушаване на околната среда и от алчността и лицемерието на световните лидери. Трябва да се върнем обратно в пътя, за да продължим напред чрез по-добро разбиране".

Новата песен е от предстоящия албум на Лени Кравиц "Raise Vibration" - неговият 11-ти студиен албум, който ще излезе на 7 септември.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини