26 °C

Евродепутатът Ева Майдел на среща в Димитровград

Утре на 17ти май в Димитровград за среща-дискусия ще пристигне евродепутата от ГЕРБ и ЕНП Ева Майдел. Срещата ще се състой в зала "Гросето" от 18:00 часа. Темата на дискусията ще е „Образования, кадри, растеж”, ще бъдат засегнати и актуални теми свързани с българското председателство на Съвета на Европейския.

Част от целите на младата евродепутатка са:

Подкрепа на качественото образование което е в основата на всички прогресивни процеси в Европа.

Като докладчик в Европейския парламент по Новата програма за уменията Ева Майдел работи за това да бъдат създадени политики за целия съюз, които да помогнат на новото поколение да развива своя потенциал.

Подкрепа на Технологиите

Умножаването на възможностите пред европейската икономика чрез технологиите и иновациите е един от трите приоритета на моята работа. В комбинация с другите два приоритета – качествено образование и конкурентоспособна икономикa – това ще даде нова перспектива на образованите и предприемчиви граждани в Европа.

Подкрепа на Tалантливия образ на България

Подкрепата на младите ни таланти от различни сфери е в основата на моята работа. Така показваме, че можем да се гордеем с нашите успели примери за подражание и чрез тях променяме образа на България в Европа.

Подкрепа на Предприема­­чеството

Осигуряването на по-добра среда за бизнеса и предприемачеството е един от трите приоритета на моята работа. За мен това няма да е възможнo без помощта на другите два приоритета – качествено образование и дигитализация на бизнеса в Европа.


1 Коментар

Хороскоп за 21.08.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини