Учителка посрещна 24-и май с кючеци и стриптийз

Вече сме в разгара на абитуриентските балове и вероятно предстои да видим и чуем шокиращи факти, които за пореден път да ни подскажат за деградацията на младите у нас, която с всяка изминала година нараства все повече.

Чалгата някак си вече я преглътнахме и приехме, че тя ще бъде част от радостта на завършващите ученици, заедно с фрапиращите тоалети, които стават все по-оскъдни. Да не забравяме и за опасното поведение на пътя и излизащите от прозорците на колите абитуриенти, които нетърпеливо броят до 12. Днес обаче ще обърнем внимание не толкова на неадекватното държание на самите завършващи, а на тези, които носят голяма част от вината за него – учителите.

Провокира ни видеоклип, споделен в Youtube едва вчера, но вече набиращ сериозна популярност - 12 000 гледания само за ден. На него ясно се вижда как учителка, за която знаем, че е от Симеоновград, се радва заедно с абитуриентите на бала. В което на пръв поглед няма нищо лошо, но забавленията излизат извън всякакви етични норми и граници, когато дамата се превръща в сензацията на вечерта. Тя е в средата на дансинга и всички погледи са вперени в нея и в партньора й, който й прави стриптийз. Естествено, това се случва под съпровода на горещи балкански ритми, а преди това очевидно е имало и дъжд от салфетки, характерен за определен тип заведения.

Между другото, датата е 24-и май – денят на българската просвета и култура.

Днес учителката вече е горда собственичка на прякора „палавата даскалица“ и според източници е подала молба за напускане, засрамена от собствената си постъпка. Дали стореното от нея е било съзнателно, или не – едва ли има значение. Но в заключение можем да добавим, че баловете отдавна не са това, което бяха някога...
 

Facebook

null

Източник: woman.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ло
    лошите
    20 -1
    09:25, 27 май 2018
    надрусана даскалица
  • 2
    !
    !
    21 -6
    18:14, 27 май 2018
    Доста просташко изглежда всичко и недопустимо! Едно уважаващо себе си заведение не би допуснало такова поведение. Както се казва, във всяко стадо има и мърша, но да не хвърляме кал върху всички учители, които надали са виновни за просташките изпълнения, на когото и да било, където и да било!
  • 3
    Аш
    Ашколсун на поразия
    10 -1
    03:43, 28 май 2018
    Тва представлявате с тия чалги.
    1-12 са часовете,които ще работите!
  • 4
    Az
    Az
    6 -9
    06:42, 28 май 2018
    Голяма работа , на всеки бал има поне един омазан даскал .
  • 5
    Ло
    локомотива
    8 -12
    08:08, 28 май 2018
    Абсолютно нормално поведение за симеоновград,вие з... Виж коментара
  • 6
    За
    Закон
    18 -6
    08:41, 28 май 2018
    Кой закон е нарушила тази жена, че всички скочихте така? Големи моралисти се писахте! На този моабет тя е отишла в ролята си на обикновен човек, а не като учител! Ако този клип беше записан в училище-да, но в случая тя е отишла да се повесели, като всеки нормален човек. Трябва да бъде възстановена на работа!
  • 7
    Ма
    мастикаджия
    11 0
    08:46, 28 май 2018
    А какво търсят учениците там където учителята правят стриптийз?
Последни новини