Комедийният крими сериал "Батъл Крийк", турският "Отмъщението" тръгват по AXN

Хитовото заглавие в програмата за юни на AXN базов е комедийната, криминална драма „Батъл Крийк“, с Джош Дъмел („Убежище“, „Трансформърс“,) и Дийн Уинтърс („Оз“, „Закон и ред“, „Джон Уик“) в главните роли.

От 20 юни, всяка сряда от 21:00, ще станем свидетели на трудните взаимоотношения между Ръс Агню (Дийн Уинтърс) – полицейски следовател в Батъл Крийк, Мичиган и агента от ФБР Милтън Чембърлейн (Джош Дъмел), който пристига от Детройт, за да открие нов клон в участъка. Скоро след пристигането му, двойно убийство свързано с местната търговия с наркотици, разтърсва малкия град. След този случай Ръс и Милт се сблъскват с още убийства и трафик на наркотици, но и самите те се оказват под прицел, когато някой от миналото на Чембърлейн заплашва живота и на двамата.

Всеки уикенд от 17:00 феновете на турската драма ще могат да гледат по един епизод от "Отмъщението" /Intikam/ - лицензирана адаптация на американския сериал на ABC Revenge. Историята се заплита около Ямур Йозден, красива млада жена, която се мести в богат, крайбрежен квартал на Босфора в Истанбул. Но нищо не е такова, каквото изглежда – това всъщност е Дерин Челик изживяла живота си до момента в тежка заблуда. Нейният баща Адил е осъден за престъпление, което не е извършил и е хвърлен в затвора, а малката по това време Дерин е изпратена в сиропиталище убедена, че баща ѝ е виновен.

Цели девет заглавия посветени на бойните изкуства е подготвил в програмата си за юни AXN BLACK. Стартирайки с боксьорската спортна драма от 2017 „Безмилостно“ на 8-ми юни, следват още 8 класики от края на седемдесетте години на миналия век – златната ера на хонгконгските филми, посветени на кунг фу, карате и Брус Лий.

Всяка събота от 9 юни, феновете на жанра ще могат да гледат по два екшъна един след друг, от 22:00 и полунощ. Заглавията говорят сами за себе си: “Лунен меч и Нефритен лъв”, „Игра на смърт“, „Юмрукът на Брус“, „История в храм "Червената лилия", „Борба на живот“, „Петимата бойци“, „Кървава битка“, „Железният юмрук от Гуандун“.

От 18 юни, всяка делнична вечер AXN WHITE ще излъчва премиерно по два епизода от „Изкусвото на измамата“ - драматичен сериал, който ще ни потопи в света на аукционните къщи, където бившия войник от Ирак Греъм Конър (в ролята младият Крисчън Кук) използва връзките си от войната, за нечисти сделки и за да се добере и спечели за ментор ексцентричния колекционер на произведения на изкуството Артър Девънпорт (Кари Елуис „Принцесата булка“, „Убийствен пъзел“). „Изкуството на измамата“ ще ни позволи да надникнем зад кулисите на многомилионните търгове с антики и произведения на изкуството, изпълнени с измами, кражби и безскрупулен стремеж към власт, пари и секс. В ролята на Самуел Брюнкер - безпардонния нюйоркски милиaрдер, ще видим Денис Куейд, а Кейт Босуърт ще е femme fatale Роксана Уитни.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини