Енрике Иглесиас идва с мегаконцерт в България

Енрике Иглесиас, за радост на огромната си фенбаза у нас, се завръща за голям концерт на 6 ноември в столичната Арена Армеец. Латино звездата идва две години след като предизвика екстаз на 15-хилядна публика и плени завинаги сърцата им.

От последното си гостуване у нас Енрике издаде четири тотални хита - Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami, които не спират да доминират всички световни класации. На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове. Едва ли съществува и ценител на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се превръща в един от законодателите на съвременната поп култура на 21 век.

През ноември Енрике ще гостува в София с актуалната си програма All The Hits Live, която, както си личи от заглавието, ще взриви почитателите на модерния латино звук със 100% хитови композиции на певеца. И няма как да са други, защото всеки нов сингъл на изпълнителя се превръща в абсолютен бестселър.

Новото шоу All The Hits Live идва и с нова сценична продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г. намиращият се във върхова сценична форма певец изнесе изключителна серия от напълно разпродадени концерти в цяла Западна Европа –с новата си продукция той премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон. Преди седмица Иглесиас разпродаде и 45 000 билета за шоуто си в Тел Авив.

Без съмнение една от най-влиятелните фигури в съвременната поп музика, Енрике Иглесиас идва у нас по покана на Продуцентска компания АРТ БГ и радио Energy, по повод 13-тия рожден ден на станция номер 1 за любима музика от 90-те до днес.

Билети за шоуто All The Hits Live в София влизат в продажба на касите от мрежата на Eventim и онлайн на Eventim.bg от сряда, 13 юни на цени от 69 до 109 лв. и ВИП билети от 159 лв. Първите 1000 билета са на промоционални цени с 10 лв отстъпка. Организаторите съветват най-големите фенове да побързат да се сдобият с един от тях, тъй като за предния концерт на Енрике се разпродадоха само за 18 дни.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини