„Тя, Той и още двама трима…” на димитровградска сцена

Шестима мъже. Шест първи срещи. Шест смъртни случая. Шест експлозии от смях и абсурд…и една невероятно отчаяна жена.

"Тя, той и още двама - трима" - това е името на най-новата постановка, която вече започна да залива театралните салони в Бълария.

В главната ролия влизат очарователната и винаги млада Аня Пенчева, която върти на малкия си пръст звездите от родната сцена Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.

В Димитровград постановката ще гостува на 30 юни от 19ч. на сцената на ОДТ "Апостол Карамитев". 

Аня Пенчева, заедно с целия сплотен колектив от звездни имена разсмиват до сълзи в пиесата на Жолт Пожгай, която е една от най-поставяните в целия свят. Неговите невероятни комедии го превръщат в един от най-добрите съвременни комедиографи.

Комедията „Тя, Той и още двама трима…” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. „Смъртоносният секстет” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е. Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живоата си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е - грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно - да създаде семейство и да остави следа сле себе си, но... уви. Понякога отчаянието е над всичко!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини