Резултати от допитване за почетен гражданин на Димитровград

Почти една трета от участниците в анкетата на Dimitrovgrad.BGvesti.net предпочитат почетен гражданин на Димитровград да стане журналистът Димитър Беремски. Такъв отговор са посочили 29 процента от общо гласувалите в допитването.

Почти толкова - 28% от гласувалите, пък са на мнение, че няма нужда от връчването на титла "Почетен гражданин на Димитровград".

18 процента от читателите ни са избрали културиста Добромир Делев за носител на званието.

Почти равен брой гласове има за това, че и двамата номинирани трябва да получат приза и че нито един от двамата не трябва да получи званието .

Допитването няма представителен характер, дава само обща представа за нагласите в обществото, като в него са участвали 104 души до момента и се намира на сайта на Dimitrovgrad.BGvesti.net .

Анкетата ще бъде активна на сайта до гласуването на димитровградските общински съветници идния четвъртък, когато ще бъде решено кой от двамата номиниран ще получи званието „Почетен гражданин на Димитровград“ 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    S
    S
    1 -1
    11:49, 22 юни 2018
    Стойчо Младенов !
    Той трябва да е почетен гражданин на Димитровград !
  • 2
    Ра
    РамА
    20 -1
    12:31, 22 юни 2018

    Това е една напудрена и напълно излишна, безстойностна титла. Почетен гражданин трябва да се издига според заслуги с ясни критерии, а не по задължение. Не е въпроса кмета да даде на някой някъква безмислена статуетка или там каквото дава и да им направят снимики, а трябва човека носещ тази титла да се е отдал за гражданите на града или за града. Нито Добри нито бившия журналист не са го правили за града или жителите му, няма нужда да се дава тази титла на никого докато някой не влезе в сърцата ни!

Последни новини