Зрелостниците в Ардино получиха своите дипломи

В академичен вид 22-ма зрелостнициот СУ „Васил Левски”, гр. Ардино с класен ръководител Шенай Вели днес получиха своите дипломи за завършено средно образование. На тържеството, проведено в двора на училището директорът на училището Аника Петрова, връчвайки дипломите, пожела на випускниците много успехи и добра реализация в живота.

„Скъпи младежи! Най-съкровеното  човешко право е правото на лично щастие. Всеки го разбира по своему, търси го по своему. Светът днес е пред вас  -  свят за изява, за труд, за посвещение, за пътуване, свят за обич. Всеки от вас ще избере своята пътека в него и ще тръгне да търси своето  щастие. Пожелавам ви  да го намерите. И когато след години се обърнете назад, надявам се мнозина от вас да си спомнят за бялата сграда в Ардино и да казват на тези край тях "Аз съм учил във СУ „Васил Левски”. Бяха щастливи години!”, заяви в своето приветствено слово към зрелостниците Аника Петрова.

Първи своите дипломи получиха отличниците на випуска Валентина Димитрова, Мирела Хаджиева, Андрей Георгиев, Шенгюл Дурмушали, Микаела Димитрова, Деря Садула, Йълдъз Мурад и Габриела Палазова. Те бяха наградени от ръководството на училището с грамоти и предметни награди.

В края на церемонията випускниците хвърлиха шапките си във въздуха. Някои от тях вече са приети във ВУЗ и реално вече са студенти.

От името на зрелостниците отличничката Валентина Димитрова изказа искрена благодарност към учителите.„Тук прекарахме най-хубавите си години, получихме много знания от Вас, скъпи учители, за което Ви благодарим!” заяви Валентина Димитрова. Тя ще продължи своето образование по специалност „Международни икономически отношения“ в УНССв София.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини