Босия до президента: Очаквах лична среща, получих едно възглупаво писмо

„Прочетох отговора ви на моето писмо-декларация и съм дълбоко разочарован от него. Знам, че президентската администрация е с много нисък КПД и интелектуален капацитет, но до такава ниска степен не очаквах да бъде.

Отговорът, който са ви написали вашите съветници и технически изпълнители е повече от скромен и уязвим”.

Това изтъква в свой отговор на писмото на Румен Радев, гладуващият вече 25-ти ден Николай Колев - Босия. Вчера президентът Румен Радев призова правозащитникът да прекрати гладната стачка.

Босия е възмутен, че от „Дондуков” 2 отговарят на писмото му едва на 24-ия ден след като са го получили, още повече, „когато се отнася за хуманитарен момент. Това е грубо, нетактично и безумно”, казва гладуващият. Николай Колев припомня, че е поискал среща с президента, за да му докаже с документи и факти за организираната престъпна група в Министерството на транспорта, но Радев изобщо не отговарял на това искане.

„Накрая вие се обръщате към мен да прекратя гладната си стачка, но не споменавате нищо за условията, които съм поставил. Явно смятате, че аз при вашия отговор ще подскоча до небето от кеф, че сте ми написали едно възглупаво писмо и веднага ще си поръчам порция кебапчета, шопска салата и отлежала гроздова”, завършва с ирония отговора си Босия.

Ето пълният текст на писмото на Николай Колев - Босия до президента Румен Радев

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ 

Прочетох отговора ви на моето писмо-декларация и съм дълбоко разочарован от него. Знам, че президентската администрация е с много нисък КПД и интелектуален капацитет, но до такава ниска степен не очаквах да бъде.

Отговорът, който са ви написали вашите съветници и технически изпълнители е повече от скромен и уязвим.

Не може съветник с някакъв зачатък на интелект да отговаря на писмото ми на 24-ия ден след като сте го получили, още повече, когато се отнася за хуманитарен момент. Това е грубо, нетактично и безумно.

Това, че вашият главен серкретар е изпратил декларацията ми до Главния прокурор е направо дебилно. Смятате ли, че ако аз исках да сезирам Главния прокурор /нещо, което съм направил/ ще сезирам криминално проявеното лице Цацаров, използвайки президентската институция? Вашите съветници явно са подготвяни в училище за бавно розвиващи се.

В писмото ми декларация бях поискал среща с вас, за да ви докажа с документи и факти за организираната престъпна група, създадена и подкрепяна от криминално проявеното лице Московски. Това щеше да ви даде основание да свикате Съвета по национална сигурност, за да престанат убийствата и осакатяването на хиляди невинни български граждани.

Във вашия отговор няма и дума за това!

Накрая вие се обръщате към мен да прекратя гладната си стачка, но не споменавате нищо за условията, които съм поставил.

Ако вие се бяхте обърнали към Парламента с въпросите дали ще уважат моите искания-разбирам, но вие не правите нищо такова.

Явно смятате, че аз при вашия отговор ще подскоча до небето от кеф, че сте ми написали едно възглупаво писмо и веднага ще си поръчам порция кебапчета, шопска салата и отлежала гроздова.

Нямате основание да ми се сърдите на отговора. Каквото писмото ви-такъв и отговорът ми 

5 юли 2018 г.
София                                                                                          Н. Колев-Босия

Източник: epicenter.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ми
    Мина
    4 0
    11:18, 6 юли 2018
    Голяма грешка,Босия.Трябвало е да включиш в престъпната група и премиера Борисов.И тогава и светкавичен отговор щеше да има и консултативен съвет щеше да свика Радев , пък може би и щеше да дойде вън при теб и да ти донесе щайга с домати,които да хвърляш по Министерски съвет .Пиши второ писмо и се коригирай.
  • 2
    Чи
    читател
    0 -2
    12:28, 6 юли 2018
    Президентът дори много е направил за този човек с психически отклонения.
    • Cr
      Crazy
      2 0
      12:41, 6 юли 2018

      Президентът не е направил нищо нито за този, нито за който и да е с психически отклонения, освен да увеличава броя им с действията и бездейсквията си. Така ще е докато на луднем всичките и цялата лакома шайка управляващи не получат пълен контрол над всичко.

Последни новини