Затварят двете ленти на бул. „Димитър Благоев“ за 5 часа

Изображение 1 от 4

    Със заповед на кмета на Димитровград Иво Димов временно ще бъдат затворени двете ленти за движение на автомобили на бул. „Димитър Благоев“, в участъка от кръгово кръстовище на бул. „Димитър Благоев“ при новата автогара, до кръстовището на бул. „Димитър Благоев“ с ул. „Ромен Ролан“

    Временната организация на движението важи за периода от 08:00 до 13:00 часа на 12.07.2018г. (четвъртък), а причината е текущият ремонт на жилищния блок на бул. „Димитър Благоев“ №7, който също така възпрепятства и преминаването на хора по тротоара, които излизат на пътното платно, за да преминат край блока.

    Движещите се автомобили по бул. „Димитър Благоев“ към ул. „Ромен Ролан“ се пренасочват по източна тангента (кръговото на Водната кула) – спортна зала „Младост“ – бул. „Димитър Благоев“ – ул. „Ромен Ролан“.

    Движещите се автомобили по ул. „Ромен Ролан“ към бул. „Димитър Благоев“ се пренасочват по бул. „Димитър Благоев“ – спортна зала „Младост“ – западна тангента (кръговото на Водната кула) – бул. „Димитър Благоев“.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ka
      Kaj
      7 0
      18:51, 11 юли 2018
      Кой ще плаща за този ремонт?Като гледам бая пари ще се потрошат.От общинския бюджет ли ще е,по някоя програма от държавния бюджет ли или нещо друго?Щото не вярам да могат да вземат нещо от собствениците на апартаменти от рушащия се блок.
    • 2
      Ле
      Ленка
      1 -1
      16:55, 12 юли 2018

      Ако общината има топки и не е пи ар акция на кмета, ще ги съди и ако трабва съдияизпълнител ще прибере парите.

    Последни новини