Ограничиха престоя на паркинга на един от хипермаркетите в града

    От днес 13.07.2018г. петък, паркингът на един от големите хипермаркети в Димитровград е с пропусквателни бариери и ограничено време за престой.

    От националния клиентски център на веригата обясниха, че времето за престой на паркинга е ограничено до 90 минути безплатно.

    Пропусквателният режим ще е за дните петък, събота и неделя, които съвпадат с работните дни на неделния пазар в града, който се намира в близост до хипермаркета, информираха на гише Информация в магазина.

    В упоменатите 3 дни от седмицата, ако престоят ви надхвърли безплатния период от 90 минути, се дължи такса по 3 лв. за всеки надхвърлен час. Автоматичната машина за плащанe, която е поставена на входа на магазина, в момента не функционира и таксата се заплаща на каса Информация. Всеки билет, който се издава от автоматичната бариера на входа има начален час и дата на влизане в паркинга.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ав
      Автор
      11 -11
      15:31, 13 юли 2018
      Едва ли тази мярка ще реши проблема. Единствено ще се затрудни трафика на вход и изход. Клиентите ще бъдат по-изнервени и ще избягват посещението на магазина от което ще падне и оборота. Такса 3 лв. кой ще плати като винаги може да идеш и да си вземеш нов билет от бариерата и с него да излезнеш. Лично мое мнение е, че никой няма да спечели от поставянето на бариери. Да пробват пък с времето ще се види дали имат полза.
    • 2
      Ти
      Тилю
      15 -10
      15:36, 13 юли 2018

      То и това остана, редовно ни лъжат с промоциите в магазина, а сега и ако ми пойскат пари за паркинг повече няма да стъпя там. Не веднъж сък купувал стоки които на етикета на щанда са обявени на една цена а на касовата бележка са ми я таксували на по висока!

    • 3
      Га
      Гаргамел
      34 0
      16:05, 13 юли 2018
      Първо четете и после коментирайте.Отпускат ви си 90 минути безплатно .За това време ще си напазарувате не един ,а пет пъти.Правилно го правят защото от тарикатите дето ползват само паркинга петък ,събота и неделя ,аз като отида да пазарувам пък няма къде да паркирам.Все пак това е паркинг на магазина ,а не на квартала и на обикалящите по пазара
    • 4
      Ми
      Мина
      0 -2
      21:59, 14 юли 2018
      Трябваше да има някакъв предупредителен знак за бариера, защото едва не я отнесохме. А на излизане се образува опашка и включването в нея се оказа бавно. Но заради тарикатите, ще си патим ние.Или ще се ориентираме към Лидл.
    • 5
      Bo
      boss
      0 0
      22:08, 30 май 2019
      Споко! Тез бариери ще изкарат максимум до утре!
    Последни новини