Робокоп се завръща

Предстоящият филм, който се разработва от MGM, ще бъде пряко продължение на оригинала от 1987 г., режисиран от Пол Верховен и с участието на Питър Уелър в главната роля.

Режисьорът на "Сектор 9" Нийл Бломкамп ще се заеме със задачата да режисира новото продължение на филма "Робокоп", а именно RoboCop Returns.

Deadline разкриват, че Бломкамп се е настроил да адаптира стар сценарий, дело на оригиналните писатели на Робокоп, а именно Едуард Неумайер и Майкъл Майнър.

Кратък обзор на Robocop Returns разкрива някои подробности за предстоящия филм, потвърждавайки, че действието ще се развива отново в Детройт.

"Анархията царува и съдбата на Детройт е неясна, когато Робокоп прави своето триумфално завръщане в борбата с престъпността и корупцията", пише в краткото резюме на филма.

Говорейки за работата по продължението, Бломкамп разкрива пред Deadline: "Първият филм определено имаше огромен ефект върху мен като дете. Обичах го тогава и до ден днешен той продължава да бъде класика в научно-фантастичния каталог".

Все още не е ясна датата на излизане на филма по кината.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини