Какво ще разглежда на сесия днес Общинският съвет на Смолян, гледайте онлайн от 14 часа

 Общинския съвет в Смолян днес ще заседава по Дневен ред от 15 точки и ще бъде излъчено онлайн от Еском на сайта ни СмолянБГвести.  Сесията започва в 14 часа, като сред акцентите на предстоящата работа на съветниците ще бъде приемане на Наредба за условията и реда за настаняване и ползване на социални жилища в Община Смолян.

Кметът на Общината ще докладва пред местния орган за самоуправление, з ада се даде съгласие за изменение на проект на Подробен устройствен план – парцеларен план и устройствени план-схеми за обект: „Интегриран воден проект на агломерация град Смолян“ заедно с допълнително разработени клонове, одобрен с Решение от 30.11.2017 г. на Общински съвет – Смолян.

Предстои да се гледа и точка за одобряване на пазарна цена на право на прокарване на отклонения от общи мрежи и съоръжения съгласно експертна оценка на независим оценител в съответствие с приложените устройствени схеми на канализационни и водопроводни отклонения за обект: „Интегриран воден проект на агломерация Смолян“.

В края на заседанието ще има и питане от групата КРОС и общнския съветник Филип Топов.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Случаен виц

Последни новини