Алфа Ромео помете пешеходец на пътя край Конуш

Изображение 1 от 4

    Трима души -мъж на средна възраст, по-млад и момиче са в Хасковското спешно след инцидент на пътя край с. Конуш този следобед.

    Катастрофата стана в непосредствена близост до крайпътните зарзаватчии.

    Все още няма официална информация за случилото се, но очевидци разказаха, че покрай пътя в посока Хасково-Кърджали спрял джип със смолянска регистрация. В него пътували двама мъже и жена. Единият от мъжете слязъл от колата и тръгнал да пресича платното.

    В това време бил пометен от Алфа Ромеото с хасковска регистрация.

    Крайпътните търговци предполагат, че мъжът е преминавал през шосето, за да пазарува. Те обаче твърдят, че не са видели точно как е станал инцидента. „Имахме в този момент купувачи. Чухме трясък, всичко стана много бързо, разказаха двете жени, които имат стока на това място край пътя.

    Малко след инцидента на местопроизшествието по предното стъкло на Алфа Ромеото ясно личеше, че ударът е бил доста сериозен. Колата е собственост на 21-годишният Сурай с.Войводово. По време на инцидента той пътувал с приятелката си. Роднините на момчето, който бяха дошли на място, коментираха, че дори и те не знаят все още кой е карал колата- той или приятелката му. Двамата са също в болница.

    Трябва да има поне радар по това трасе, защото се кара много бързо. Особено румънските шофьори, които в летния сезон пътуват по този маршрут към Маказа, са най-големите състезатели, смятат пазарджиите.

    Спрелите заради катастрофата шофьори обаче пък контрираха, че на зарзаватчиите мястото им не е край пътя, първо защото те самите не са в безопасност и второ, защото  са предпоставки за инциденти. Факте е, че наоколо има много производители, а стоката се вади направо от нивота, затова повечето хора смятат, че трябва  да се избере място и да се обособи пазар, като по подобие на този край село Крепост, но маси на шосето в безразборен порядък повече  е недопустимо да има.

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ха
      Хасково
      64 -7
      18:44, 16 юли 2018
      Крайно време е да се премахнат тези търговци от там . Спират пресичат просто нямам думи .
    • 2
      Ко
      Колева
      51 -3
      19:34, 16 юли 2018
      Крайно време е да се вземат мерки по това трасе. Колко пътни инциденти трябва да станат за да се вземат мерки. През лятото пътя е изключително натоварен, всеки кара на магия.Румънците буквално летят.
      А, разклона за с. Войводово нито маркировка, нито разширение на пътя, знак, мантинела.... т.н. Какво чакат власт имащите, кметовете на селата, г-н Беливанов или които има правомощията вземете мерки.
    • 3
      Оч
      Очакваше се
      42 0
      19:54, 16 юли 2018
      Всичко е до самите хора. Има такива, които смятат, че целият свят им е длъжен и трябва с тях да се съобразява. Спират където си искат, пресичат както си искат, потеглят когато си искат, без мигачи и с никого не се съобразяват. Зарзаватчиите са само катализатор на това малоумие. От друга страна на истина румънците летят по този път, не намалят скоростта и в селата и ако на знакчето с ограничение 30 в с.Конуш се сложи една тринога, ще събере месечните лимити за два часа, ако някой после може да ги събере тези глоби. Ако могат и донорчетата да ограничат, че на тази права, са като на самолетна писта.
    • 4
      Ха
      Хасково
      28 -3
      23:11, 16 юли 2018
      Тез тарговци не им е местото там това е много оживен участък трабва да се махнат от там тези хора всеки ден рискуват живота си. Ако някоя кола поднесе или излезе от платното ще стане голяма трагедия и тогава ще търсят виновни.анархия пълна
      • Ха
        Хасково
        2 0
        15:19, 17 юли 2018
        Съгласен съм с теб , но недай си боже ако стани тази беля тогава ще ги премахнат . Защо трябва да стани голяма трагедия и тогава да се вземат мерки
    • 5
      Ва
      Васко
      21 -25
      08:31, 17 юли 2018
      Не са виновни търговците, а малоумните шофьори, ко... Виж коментара
    • 6
      Ha
      Hasan
      5 -18
      11:39, 17 юли 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Xm
        xm
        15 -2
        12:09, 17 юли 2018
        Хасане, не разказвай за твоята баба какви ги е вършила на времето. Ти за това си и Хасан, а не Христо примерно.
      • Ха
        Хасково
        7 0
        15:21, 17 юли 2018
        То заради ей такива едноклетъчни като теб с регистационни табели с “К” стават повечето мелета :@
    • 7
      Ca
      cascsa
      8 -1
      11:53, 17 юли 2018
      Пазарджии смятали, че румънците били проблема и карали бързо. А кой създава предпоставки за произшествие с тия сергии там, питам аз ? Трябва да се изметат всички търговци покрай пътя!
    Последни новини