Отвлечена и изтезавана: Откриха момиче след 20 дни в неизвестност

18-годишната Виктория бе открита пребита и дрогирана

Отвлечена, бита и измъчвана. Това е било принудено да преживее 18-годишно момиче от Добрич в продължение на около месец.

В сряда - 20 дни, след като е била обявена за издирване, 18-годишната Виктория беше открита от полицията в безпомощно състояние – пребита и дрогирана. В момента тя е в реанимацията в добричката болница.

"Видях, че е била малтретирана. 21 години работя като лекар и никога не съм виждал такова нещо", посочи за "Здравей, България" д-р Бисер Ботев, който я е приел в спешното. По думите му момичето е в съзнание и вече е адекватно. 

"Проблемът не е толкова физически, а психически. Там лечението ще бъде трудно", допълни той. 

"Докато я нямаше, получавах някакви писания в личния й профил, но имах подозрения, че не са писани от нея. В тях пишеше: "Мамо, аз си намерих приятел". Това не беше в стила на Виктория", разказа през сълзи нейната майка Атанаска Димитрова. 

"На 24 юли след сигнал на гражданин е извършено претърсване на къща. Намерени са количества наркотици", поясни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Атанаска Димитрова разказа, че няколко дни преди случката дъщеря й довела предполагаемия си похитител в дома си. Той бил в особено състояние: "Човекът пушеше цигара и буквално не можеше да улучи пепелника". 

Източник: novanews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини