Апелативният съд остави в ареста 31-годишен мъж, разследван за разпространение на наркотици

Окръжна прокуратура-Смолян ръководи разследването по досъдебно производство за държане на високорискови наркотични вещества – марихуана, с цел разпространение и за разпространение на високорискови наркотични вещества – престъпление по чл. 354а, ал. 1, изр. 1-во, предложение 4, алт.1 и предложение 5, алт.1,  във вр. с чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс, като за същото е привлечен като обвиняем Н.С., на 31 г.

До момента е установено, че на 12 август 2018 г. в с. Средногорци, обл. Смолян, обвиняемият Н.С. е държал с цел разпространение общо 9.67 грама марихуана и отделно от това на няколко пъти, в гр. Смолян, през 2017 г. и 2018 г., при условията на продължавано престъпление, е разпространявал високорисково наркотично вещество – марихуана, като го е продавал на различни лица, без надлежно разрешително, за общата сума от 150 лева.

По искане на Окръжна прокуратура-Смолян спрямо Н.С. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ от Окръжен съд-Смолян, като днес, 21 август 2018 г., определението е потвърдено и от Апелативен съд-Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура.  
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини