Рок-концерт и Stunt show вдигат адреналина за празника на Димитровград

Съботната вечер на 25 август феновете на рока ще могат да забиват с една от най-ярките балкански групи в твърдия рок - сръбската "ALOGIQ".

От 21.00ч. на басейн "Химик" ще има истинско шоу за меломаните. Преди да излязат сърбите, публиката ще бъде подгрята от момчетата от местната рок банда "Карбуратор" и старазагорската "Dark lake".

От 19.00ч. по бул."Димитър Благоев" в отсечката от кръговото на Спортна зала до ул.Ромен Ролан ще се състои истински екшън с каскади с БМВ, АТВ и мотори.

За празника на Димитровград специално участие ще има един от най-добрите стънтъри и каскадьори, който от години работи в Италия и Китай в най-зрелищните шоу програми. Димитровградчанина Венцислав Василев - ВЕНЦИ е каскадьор на световно ниво и участва в зрелищни шоу програми по целия свят. В съобата заедно с Милен Колев - Американеца и Михаил Бакърджиев - Мишо  ще направят истински взрив от емоции за почитателите на екстремните изпълнения.

Преди началото на атрактивните изпълнения ще се състои традиционната обиколка на рокерите от гостуващите тук мото клубове от страната.

25.08.2018г. - събота

11.00ч. „Мото игри” – плувен комплекс „Раковски”

11.30ч. Турнир по канадска борба – спортен комплекс „Раковски”

18.00ч. Турнир по футбол на малки врати – стадион „Раковски”

19.00ч. Stunt show” – зрелищно мото шоу и каскади – бул. „Д.Благоев”

21.00ч. Рок концерт на сръбската група „ALOGIQ” – спортен комплекс „Раковски”

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини