Ире Васкес гостува на открития пиано бар в Димитровград

Латино ритмите ще завладеят празничното пространството във вече станалия традиционен пиано бар на открито в центъра на града.

За четвърта поредна година Община Димитровград организира пиано бар на открито. Той е плануван за  днес, 01 септември, от 20:30 часа. Инициативата е част от програмата, посветена на 71-та годишнина от създаването на Димитровград. Пиано барът ще е разположен пред шадравана на площад "Поезия". Ефектно осветление и декори, роял и маси на открито ще допълват събитието.

За ценителите на клубната музика, тази година, превърналият се в запазена марка за празника на Димитровград Пиано бар на открито, ще бъде с участието на кубинката Ире Васкес и нейният бенд.

Ире Васкес е млада и талантлива кубинска певица, която от 13 години живее в България.
Заедно с нейната формация от музиканти, тя е виновничка, за едни от най-добрите латино вечери в редица елитни заведения из страната.
Част от музикантите й са Хайме Надал - перкусия и Хесус Ел Кийо - на кахон.
Самата Ире акомпанира на пианото през цялото време. Свирила е с едни от най-добрите латино музиканти на родната сцена, като Калин Вельов и Искрен Пецов. Най-новото й парче пък е със златният глас на Армения, Артур Надосян.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ed
    EdinOtNas
    5 0
    22:44, 1 сеп 2018
    Съжалявам Ви съграждани!
    Лоши времена за Димитровград. Хубава музика осветление и озвучение. НО, Топла Бира!?!
    Пак корупция в община Димитровград! Кой е този жалък доставчик който продава 0,79ст.-овите бири на 3лв. - ТОПЛИ????
    Срамота г-н Кмете.

Още новини

Последни новини