Нещо сладко с Павел Павлов по 24KITCHEN през септември

Нещо сладко с Павел Павлов (Something Sweet with Pavel Pavlov)
Всеки ден @14:00
Премиера на 10 септември 2018

Майстор-сладкарят Павел Павлов обича да пътува и да експериментира. Той започва кариерата си в България, но усъвършенства професионалните си умения на различни места в Европа и Америка.

Шеф Павлов е единственият български сладкар член на Норвежкия кулинарен отбор.

В предаването "Нещо сладко с Павел Павлов" шеф Павлов ще сподели рецепти и кулинарни техники за приготвянето на някои от любимите си десерти.

Според шеф Павлов перфектният десерт е баланс, който всеки сам трябва да открие. Достатъчно е да имате малко желание и внимание към детайла, а той с радост ще добави и щипка знание.

Потопете се в изкуството на десертите с Павел Павлов.

Вкусът на Истанбул с Том (Tom’s Istanbul Delights)
Четвъртък @13:00
Премиера на 14 септември 2018

Британският топ готвач Том Ейкънс наскоро е отворил ресторант в Истанбул, но иска да разбере повече за местната култура и традиции, а също така и за най-добрите съставки и вкусове, които да му помогнат за успеха. Проследяваме Том докато изучава кулинарията на този магически град в компанията на местни жители, които успяват едновременно да го информират и да го вдъхновят. Виждаме го в най-различни ситуации, включително да готви на малка рибарска лодка насред Босфора и да влиза в гореща фурна под земята, за да разбере как се приготвя агнешки кебап, преди да се отправи обратно към кухнята си, за да създаде свои собствени рецепти.

Джейми готви в Италия (Jamie Cooks Italy)
Понеделник @13:00
Премиера на 24 септември 2018

Джейми готви в Италия е чудесна поредица за храна и пътуване, в която Джейми Оливър се отправя на път в търсене на най-добрите домашни готвачи на Италия, за да ни покаже необикновени италиански ястия, които могат да се приготвят у дома. Джейми обича Италия, природата, хората, но най-вече невероятната кухня.

Истинската италианска храна, обаче, не се приготвя в ресторанти със звезда „Мишелин“, а в домашни условия. В това невероятно предаване Джейми и неговият най-добър приятел и ментор Дженаро Конталдо ще пътуват надлъж и нашир, от слънчева Сицилия до снежните Алпи, за да се срещнат със суперзвездите на местната кухня - майките и бабите на Италия. Те са изпипали своите рецепти до съвършенство, предавайки ги от поколение на поколение и Джейми е твърдо решен да научи кулинарните им тайни. Напътстван от темпераментни баби, които определено не се шегуват, когато готвят, Джейми ще добави свой стил в някои от най-вкусните домашно приготвени ястия. От феноменална паста, сочни бавно изпечени меса, невероятни морски деликатеси до поразителни топли салати и перфектни пудинги, Джейми ще ви научи да готвите като италианец за нула време. Заради автентичните италиански баби, удивителните пейзажи, спиращите дъха рецепти и забавните пътувания, това предаване не бива да бъде пропуснато от нито един фен на италианската кухня.

Рецептите на Бил: Нотинг Хил (Bill’s Kitchen – Notting Hill)
Четвъртък @13:00
Премиера на 20 септември 2018

С типичния си безгрижен стил, австралийският готвач и ресторантьор Бил Грейнджър приготвя храна за цялото семейство, доказвайки, че не е необходимо да се жертва вкуса, за да се спести време.

Бил Грейнджър винаги е вярвал в нагласата към храната и в това, че тя трябва да се приготвя без напрежение. С лежерния си начин на готвене Бил показва не само как можем да не губим вкуса за сметка на времето, но и как можем да се храним добре в ежедневието си. След като се мести заедно със семейството си от Сидни, за да стане част от растящата и изпълнена с живот кулинарна среда на Лондон, Бил отваря четвъртия си ресторант в столицата на Великобритания, в сърцето на Нотинг Хил.

С любов към новите продукти и готвенето с тях, Бил е вдъхновен от широкото разнообразие от хора, които приготвят храна от цял свят по лондонските пазари за улична храна. Натрупаното вдъхновение Бил използва, готвейки у дома. В това завладяващо предаване, фокусирано върху начина, по който се храним, Бил ще ни покаже, че само с няколко свежи съставки и малко вдъхновение животът на всеки може да стане по-лесен и вкусен.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини