Военни, НСО и Председателят на Народно събрание на площада в Димитровград

    Димитровград за 71-вата си годишнина посрещна г-жа Цвета Караянчева – Председател на 44-то Народно събрание на Република България.

    Караянчева пристигна за церемонията на площад "България", като мина през площада и поздрави лично насъбралите се граждани, тя бе посрещната от кмета Иво Димов, обласния управител и председателят на местния парламент.

    Председателят на Народно събрание на Република България прие почетния строй на представителните роти. След това се проведе церемония по издигането на трибагреника под звуците на националния химн, изпълнен от талантливата димитровградчанка Кристи Стефанова и военен оркестър.

    За почетната визита на г-жа Цвета Караянчева района около сцената на пл. "България в Димитровград бе отцепен от местните полицецейски служби, а самата тя бе плътно охранявана от НСО.

    Председателят на Народно събрание на Република България е едно от най-охраняваните лица в държавата, на ниво на охрана заедно с президента, министър-председателят и вицепрезидента.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Цз
      цз
      11 0
      16:56, 3 сеп 2018
      Въпрос :"Колко струваше на българския данъкоплатец цялото това посещение снощи?"Отцепването на района , НСО с цялата си кохорта докарани тук и т. н. И защо беше нужно , не можеше ли госпожата да си изпрати дежурния поздравителен адрес ? Лично за мен подобни мероприятия са от типа на "Хляб и зрелища", само че без хляба! И дежурните клакьори наоколо!
    • 2
      16
      1652
      8 -1
      20:17, 3 сеп 2018
      От кого я пазят тая биволица , от народната любов ли ?
    • 3
      Ми
      Мина
      1 -6
      21:45, 3 сеп 2018
      Абе, когато с автобуси се извозват стотици до Бузл... Виж коментара

    Още новини

    Последни новини