Двубоят между Джошуа и Поветкин пряко по DIEMA SPORT 2

Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и Александър Поветкин ще се проведе в рамките на боксова галавечер на 22 септември от 22.00 ч на стадион „Уембли" в Лондон.

Зрелищната битка между шампиона и задължителния претендент на WBA ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT 2.

Непобеденият Антъни Джошуа (Великобритания) ще се изправи срещу Александър Поветкин (Русия) в опит да защити всичките си световни титли във версии WBA Super (Световна Боксова Асоциация), IBF (Международна Боксова Федерация ), WBO (Световна Боксова Организация) и IBO (Международна Боксова Организация).

Джошуа има 21 поредни победи на професионалния ринг, 20 от които с нокаут. Това ще е първа битка за суперзвездата на бокса на "Уембли" от 29 април 2017 г., когато нокаутира Владимир Кличко и сложи край на доминацията му в тежка категория. Тази година роденият в Уотфорд боксьор надви по точки Джоузеф Паркър и така се доближи на само един пояс от обединението на всички четири най-значими при най-тежките.

От своя страна Александър Поветкин е световен, олимпийски и двукратен европейски шампион с 34 победи от 35 мача. Единствената си загуба руският боксьор претърпява през 2013 г. от Владимир Кличко след единодушно съдийско решение.

Кой ще бъде големият победител от паметния сблъсък, не пропускайте да разберете на 22 септември от 22.00 Ч.,пряко в ефира на DIEMA SPORT 2.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини