В неизвестност са поне двама димитровградчани

    Все още се издирват поне двама димитровградчани.

    При проверка от наша страна на сайта на МВР, в раздела „издирвани лица“ на Областна дирекция на МВР – Хасково, няма обявени лица за издирване за Хасковска област, както е направено в други областни дирекции на МВР, например – Шумен, Сливен, Пловдив, Перник, Монтана и др.

    В неизвестност все още е 18-годишната Силвия Петрова, ученичка в ПМГ „Иван Вазов“, която е обвена за изчезнала в понеделник, а по обясненията на близките, момичето е в неизвестност от събота на обяд. Според родителите й, Силвия е висока около 178 см, телосложение слабо, коса права-дълга тъмно кестенява, бяло продълговато лице. За последно е била облечена стъмно-зелено на цвят яке, жълта на цвят блуза, черен спортен панталон-клин, червено-бели на цвят спортни обувки-маратонки. Със себе си носи черна на цвят, средна по големина раница.

    За Силвия е обявен денонощен телефон  – 038 640 640, на който има дежурен в ОД на МВР – Хасково. Първоначалната информация за изчезналото момиче е получена от социалната мрежа FACEBOOK и в последствие потвърдена от МВР-Хасково.

    Другият димитровградчанин, за който знаем, че е в неизвестност от повече от 40 дни, е Димитър (за който писахме преди близо месец).

    Майка му Станка потвърди, че все още няма информация за сина ѝ, който е безследно изчезнал на 10-ти август, след като е бил прегледан от екип на бърза помощ и е върнат в дома си, по думите на жената.

    Майката на Димитър моли, ако някой има данни за него, да съобщи в районния полицейски участък, на телефон 112 или на нея: Станка – 0879645188. Първоначалната информация сме получили от майката на изчезналия и в последствие потвърдена от МВР-Хасково.

    В допълнение към материала: В днешния ден  – 20 септември 2018 в 14:08 ч., областна дирекция на МВР – Хасково е пуснала информация в раздел „новини“ за издирването на Силвия Петрова.

    Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ле
      Лени
      7 0
      15:37, 20 сеп 2018

      Че за какво да си дават зор от МвР да покажат снимки на изчезналите хора имат си друга някаква работа хората, да правят съобщения за акции по улиците

    Видеа по темата

    Последни новини