СЕМ възложи на юристите си безпрецедентния случай с телевизия Алфа

Изображение 1 от 2

    Денонощие след като партийната телевизия на Атака спря, каналът предаваше единствено надпис на черен фон "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо". В момента програмата на ТВ Алфа е малко по-разнообразна с няколко последователни надписа в същия стил.

    Новите текстове на партийната телевизия на "Атака" замесват Сорос, Валери Симеонов и правителството в разбиването на Православието, българската нация и идентичност.

    Изключая текстовете с бели букви на черен фон, няма никакво обяснение отникъде за ситуацията с телевизия Алфа, включително от СЕМ. Спирането на телевизия "Алфа" е било първа точка от дневния ред на заседанието на СЕМ във вторник. Регулаторът е решил да пита телевизията какво става и какви са причините за спирането на програмата. СЕМ изпраща писмо до телевизията на "Атака" с настояване за пълни разяснения какво се случва. Решено е също юристите на СЕМ да изготвят доклад какви са възможностите от страна на регулатора по Закона за Радиото и телевизията в такава ситуация, която досега не е имало.

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Sp
      SpaceX
      2 -1
      10:22, 17 окт 2018
      Хахото от Ямбол прави поредният си циркаджилък.
    Последни новини