Семейство от Смолян направи рожден ден за синовете си като благотворително парти, дариха 4 деца в нужда

Изображение 1 от 3

    Невероятен празник с благородна кауза организира младо семейство от Смолян.

    Юлия и Юлиян решили да направят честването на рождените дни на своите момчета като благотворително парти с маски, а подаръците, играчките и лакомства от празника да бъдат дарени на деца в нужда. Идеята се зародила, след като синовете им Божидар и Борислав Караилиеви споделили, че тъгуват, защото не могат да празнуват рождените си дни със съучениците си, тъй като са родени през лятото и тогава всички са във ваканция. Божидар и Борислав са ученици от III „а“ и II „в“ кл. в ОУ „Иван Вазов“ в Смолян и родителите им решават да направят празненство по време на учебната година. Наемат залата на голям ресторант в града и канят класовете на момчетата.

    Така синовете им получават истински празник – със своите класове и учители, а други деца, които са в нужда – получават подаръците.

    30 деца от двата класа щуряха и се забавляваха на маскен бал, детски аниматор организира игрите и забавленията, които не спряха цял следобяд – изпълнен с емоции, танци и игри.

    Със съдействието на директора на Четвърто основното училище в Устово, събраните средства, дрехи и играчки бяха дарени на четири деца в нужда. Някои от тях са отглеждани от бабите и дядовците си, а друга са без родители. Учителите на двата класа, които присъстваха на празника, благодариха за чудесното преживяване на родителите на Божидар и Борислав Караилиеви.

    Щиляна Чакърова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини