„Граничар“ е лидер след четвъртия кръг в „Лига Кърджали“

Изиграха се последните три срещи от четвъртия кръг на първенството по мини футбол – „Лига Кърджали“. А големият победител се оказа ФК „Граничар“ от Кирково, който вече е лидер във временното класиране. Изненадващо отборът на „Приятели Юнайтед“ се препъна в препятствието ФК „Импулс“ завършвайки 1:1 и по този начин остави кирковчани едноличен лидер. Това бе и първи равен двубой в първенството. 
Мачът като цяло бе на много високо ниво, а в получилото се  неочаквано дерби и двата отбора показаха красив футбол, като положения не липсваха и пред двете врати. През първата част след хубаво изпълнен пряк свободен удар Мехмед Раим даде преднина на  „Импулс“, а през втората след заучено положение от Светослав Топчиев и Михаил Младенов резултатът бе изравнен с гол на Младенов. Въпреки изобилието от голови положения до края на срещата повече голове не паднаха, а гредата помогна на два пъти на коравият отбор на „Импулс“.
ФК „Припек“ разгроми ФК „Каприз България“ с 9:2, а в герой на мача се превърна капитанът на „Припек“ Иван Башев. Той отбеляза пет от попаденията и асистира за два от останалите гола. По този начин Башев спечели и приза „Футболист на седмицата“ в четвъртия кръг. Останалите попадения за припекчани бяха дело на Тодор Тошков

(2 гола), Венцислав Янев и Илиян Зафиров. Почетните попадения за „Каприз България“ реализира Бейзат Хасан.

Отборът на „Докторите“ постигна първата си победа в Лигата. Медиците победиха трудно с 3:2 тима на „Глобал Нет“. Головете за „Докторите“ реализираха Рейхан Мехмед, Иван Вълчев (автогол) и Николай Тончев (автогол). Точни за „Глобал Нет“ бяха Иван Вълчев и Берчин Юмер.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини