В Автото приобщават новаците 8-класници с футбол

    Футболен турнир между отборите на 8-те и 9-те класове на гимназията по автотранспорт и аграрни технологии в Хасково се проведе днес. 4-те отбора от по 7 футболисти надъхано гонеха топката по терена. Отстрани пък гласовити агитки поощряваха съучениците си.

    “Това е проява от общоевропейската инициатива “Ние сме футболни хора”, в която се включват много организации и някои от големите футболни клубове”, обясни Красимира Дамянова, която организира турнира в гимназията.

    “Това е не толкова турнир, колкото спортен празник. Опитваме се по този начин и да приобщим новите ни ученици от 8 клас. Приготвили сме малки награди, както и малка почерпка след края на игрите”, допълни Дамянова.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ха
      хахахахаа
      8 -3
      15:12, 23 окт 2018
      Каква картинка само, ето ви резултатат след 30 год, демокрация. Според мен това училище не е на територията на България. И тук не става дума за расизъм, а за голите факти.
    • 2
      До
      До "ХА"
      7 -4
      16:53, 23 окт 2018
      Човек е това, което иска да вижда в другите. Ако "ХА" поработи с тези деца, ще разбере, че никак, никак не е лесно, но няма назад. Лесно е да работиш с деца, които знаят, могат, имат, искат. Трудно е да работиш с тези, които са по- трудни. Ако, обаче не се работи с тях, какво би станало с тях, попадайки в "хубавото" ни общество.
    • 3
      До
      До "ДО"
      6 -1
      17:36, 23 окт 2018
      И като се работи с "тези деца", какъв е резултата!? Че не разбирам
    • 4
      U4
      u4itel
      3 -1
      06:34, 24 окт 2018
      Те имат и могат, ама ги мързи и не искат, и резултат 0. И като работиш с тях какъв е резултата НУЛА.Само се усвоявате парите от разни европейски проекти и НИЩО ! Трябва нова глобална реформа.
    Последни новини