Дете падна от жп надлеза в Димитровград

Изображение 1 от 3

    В неделния ден около 14:30ч. 13-годишно момче е паднало от жп надлеза в Димитровград върху железопътните линии. Детето е обгоряло от волтова дъга и е в болницата без опасност за живота.

    След подаден сигнал до телефон 112 на място са пристигнали екипи на полицията, пожарната, спешна помощ и ЕР ЮГ. На място са установили, че момчето е прескочило бетонен парапет, заобиколило е по външен бетонен трегер предпазна ограда с обозначение „Опасност – високо напрежение“, стъпило е на обходен проводник под напрежение, при което е обгорено от волтова дъга и е паднало до колоната на моста от източната страна. Момчето е транспортирано в пловдивската болница.

    По непотвърдена информация, момчето е от местното училище СУ "Васил Левски" и не за пръв път демонстрира уменията си в катеренето пред свои приятели на места, застрашаващи неговия живот и здраве.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ви
      Вип
      13 0
      10:35, 5 ное 2018
      Другия път пак да се качи
    • 2
      Гр
      гражданин
      9 -1
      10:37, 5 ное 2018
      Бюлетин на бдж:
      група от деца се разхождат по надлез на булевард „3-ти март” на гара димитровград в гърловината посока димитровград север. На 14.25 мартин йорданов динев на 13 години от димитровград се качва на парапета, подхлъзва се и пада на км. 231+000, при което е поразен от волтова дъга от контактната мрежа. По първоначални данни обгоряли крака, адекватен и с кола на „смп“ откаран в умбал пловдив.
    Последни новини