Цвета Караянчева в Япония , очаква я аудиенция при император Акихито

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е на официално посещение в Япония.Ето какво написа тя в страницата си във Фейсбук:

Заедно с народни представители сме на официално посещение в Япония. Утре ще бъда приета на специална аудиенция в императоракия дворец от Негово Величество императора на Япония Акихито. Визитата е по покана на председателя на Горната камара на парламента на Япония ЧуичиДате.
В състава на делегацията са заместник-председателят на Групата за приятелство България – Япония Ихсан Халил, членовете на групата Димитър Данчев, Николай Александров и Пламен Христов, както и заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев.
Заедно с колегите ми ще се срещнем с председателя на Камарата на съветниците (Горната камара) на парламента на Япония ЧуичиДате и с председателя на Камарата на представителите (Долната камара) на парламента на Япония ТадамориОшима.
Ще разоваряме с министър-председателя на Япония Шиндзо Абе и с групите за приятелство с България в Горната и в Долната камара на парламента на Япония. Ще посетим библиотеката на японския парламент, където ще подари книги за културата и историята на България.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини