35 полицаи охраняваха протеста на кърджалийци вчера

35 полицаи от управленията в Момчилград и Кърджали са участвали в охраната на обществения ред при проведените протести вчера. Няма извършени груби нарушения на реда. Служители на Пътна полиция разполагат със снимков материал на автомобили на пътното платно в района на спирка „Джебел“, които за кратко време са пречили на движението. След преглед на записите на шофьорите ще бъдат наложени санкции по ЗДвП.

Незаконен превоз на животни са установили полицаи от РУ-Крумовград в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. На разклона за село Аврен около 10 часа на 16 ноември бил спрян товарен „Мерцедес“ с 48-годишен водач, който не представил необходимите документи за превозваните 4 телета. Служител на Областната дирекция по безопасност на храните е съставил акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

262 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на полицейските управления Ардино и Крумовград за контрол на скоростните режими, водачите и пешеходците. За констатираните 75 нарушения са съставени 9 акта и 66 фиша по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини