Уникални гледки и личности подреди в изложба фотографът Сашо Сарандалиев

    До 30 ноември тази година, смолянчани и гостите на града могат да разгледат богата изложба от снимки на фотографа Сашо Сарандалиев. Тя беше открита снощи в изложбената зала " Петър Стайков " на КДК в Смолян. Колекцията от избрани фотографии е юбилейна и е под надслов „40 от 60”, посветена на 60-годишнината от рождението на Сарандалиев. 
    Приятели, почитатели и общественици на популярния фотограф го поздравиха с юбилея му, а топлите думи и признанието на хората просълзиха юбиляра.

    Експозицията съдържа 120 фотоса от различни периоди в творческото развитие на Сарандалиев. Сред тях има цветни и черно-бели портрети, пейзажи, плакати, календари, албуми, диплянки.
    Освен като фотожурналист и майстор фотограф, Сашо е известен и като председател на Фото клуб „Орфей”, организатор на изложби, салони, пленери. В момента работи като фото и видео кореспондент на Българската телеграфна агенция.

    От името на кмета Николай Мелемов беше прочетен и Поздравителен адрес , в който той пожелава на Сарандалиев здраве, творчески успехи, както и да продължава с интересните си и вълнуващи снимки да популяризира красотата на Родопа планина и многоликия ни живот.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини