Huawei представя смартфон с Infinity-O дисплей през декември

Huawei продължат агресивно да разширяват позициите си в глобалния пазар на смартфони и и вече две поредни тримесечия успяват да изпреварят Apple. Следващата стъпка е китайския производител да направи същото и със Samsung, което ще ги утвърди в дългосрочен план като лидер в мобилната индустрия. Huawei вече провеждат тестове с гъвкав смартфон и проявяват огромен интерес към 5G мрежите. Това означава, че ни очакват много интересни събития от компанията през следващата година. 

Китайският гигант планира да представи още един смартфон от високия клас преди края на 2018г. В интернет бе публикувана снимка, която показва силует на смартфон с безрамков дисплей, придружен от цифрата "12" под нея, което е свързано с месеца на премиерата. Huawei ще искат да изпреварят Samsung и първи да представят официално смартфон с Infinity-O дисплей. Припомняме ви, че това е концепция, която предвижда премахването на Notch прореза над дисплея, предаде TechRadar.

Вместо това в горната част има малък отвор, където ще е разположена селфи камерата. Все още няма други детайли за предстоящото устройство на Huawei, което важи и за датата на премиерата. 

Samsung вече потвърдиха, че ще представят Galaxy A8s със същия дизайн преди края на годината. Изглежда, че двата най-големи производители на смартфони в света ще се опитат да популяризират Infinity-O като следващия водещ тренд в мобилната индустрия.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини