Палят светлините на Дървото на надеждата днес

На 5 декември 2018г. от 17.30ч. на пл.България димитровградските деца, техните родители, баби и дядовци ще посрещнат най-дългоочакваният гост през цялата година - Дядо Коледа. Обичаният старец ще пристигне специално в Димитровград за запалването на най-голямата жива елха в България - "Дървото на надеждата", която тази година ще изненада димитровградчани с напълно нова визия.

Шоу на леда ще направят децата от спортен клуб "Ледени искри" гр.София, като с изпълненията си малките фигуристи ще открият официално Ледената пързалка в Димитровград. 

Аромат на вкусни вурстчета ще се носи из площада на Димитровград от традиционната "Гостилница", а в работилничката за играчки децата ще могат да направят етикети за подаръци и 3D коледни украси за дома. Задължителното писмо до Дядо Коледа малките палавници ще могат да напишат и пуснат в "Пощата" за коледни писма. За децата ще има и вкусна изненада с любима  близалка.

Коледни песни в изпълнение на Микаела Димитрова и Мариета Стоянова и танците на талантите от ОЦТИ "Галаксико" ще ни пренесат във вълшебството на коледния дух. Колорита на българския фолклор ще бъде пресъздаден в хореографията на танца "Снежко" от децата на танцов ансамбъл "Звездица", а коледари от с.Долно Белево ще изпълнят с наричания за благоденствие централния площад на Димитровград.

Пищна заря и пиротехничеки ефекти ще очакват гражданите, дошли на запалването на Елхата и коледните светлини в Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини