Ghost Warfare снимаха най-новия си клип в Бегликташ

И текстът, и музиката напълно синхронизират с образите в новото заснето парче на бандата Ghost Warfare „Under The Black Sea“. Не напразно сред избраните локации за снимките е светилището Бегликташ край Приморско.

Песента е част от предстоящия четвърти студиен албум на метъл групата „Outer Rim II: Saaren Gammar“, който се очаква да излезе до средата на 2019 година.

Китаристът и композитор на бандата хасковлията Георги Латев е автор на музиката и текста „Under The Black Sea“ . Той стои и зад звукозаписния процес и микса. Финалните щрихи са поверени на опитния Ленко Драганов.

Бандата е създадена през 2007-ма с основен фокус авторска музика. Има три студийни албума: Alternate Endings, Outer Rim I и Dusk Reloaded, последният от които е издаден през 2016-та и разпространен в световен мащаб от испанския лейбъл Art Gates Records.

Освен с нов видеоклип групата може да се похвали и с нов член-барабанистът Даниел Кирков.

От седмици той се готви с останалите членове на бандата за предстоящото участие фестивал на българските симфонични банди Symphonic Metal Gathering #2 на 16-ти декември във Военен клуб Пловдив.


Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    наблюдателен
    3 -6
    01:05, 11 дек 2018
    Снимката кърти мивки направо приличат на банда клошари !
    • По
      По-наблюдателен
      2 -3
      08:02, 11 дек 2018
      Дай Боже така облечени клошари... В другите новини, между другото, пишеше за безплатни очни прегледи. Възползвайте се! Ще ви е от полза!
Последни новини