Нова катастрофа на „Беломорски“, виновният се укрива от полицията

Две са пътните произшествия вчера в Кърджали. Няма пострадали. На кръстовището между булевардите „Беломорски“ и „България“ 59-годишен с „Опел“ блъснал правилно спрял „Форд“ за изчакване на автомобили с предимство. Виновният водач напуснал мястото на произшествието и е издирен по-късно. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. След нарушена дистанция на бул.“Беломорски“ „Форд“ с 23-годишен водач ударил спрял пред него „Опел“. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт.

25-годишен се движил с нерегистриран лек автомобил „Опел“ в село Тихомир. Водачът бил спрян за проверка на 11 ноември около 19,30 часа. При направената справка се изяснило, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП за липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

19-годишен управлявал „Опел“ с прекратена регистрация, установили при проверка полицаи от РУ-Момчилград. Водачът бил спрян на 11 ноември около 15 часа на спирка „“Джебел“. При проверката станало ясно, че лекият автомобил е със служебно прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение за регистрация в двумесечен срок при придобиване на МПС. Работата продължава група „Охранителна полиция“ в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини