Трима непълнолетни са задържани за нападение над жена

След оперативни действия  трима младежи са задържани за нападение над жена, съобщават от пресцентъра на МВР - Пловдив.

В районното управление в Първомай се озовали трима непълнолетни познайници на полицията, на 17, 15 и 14 години. Те са заподозрени за това, че в събота на кръстовище в града нападнали 65-годишна жена и й отнели дамската чанта, след като я повалили на земята.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Пи
    ПИТАГОР
    15 -1
    06:26, 19 дек 2018
    А тия познайници фигани ли са предвид местонахождението на нападението. Няма нищо лошо да се пишат тия неща нали сме димукрация за ко криете напишете им и имената та като ги видят бабите да бягат далече. Като ги криете убричате още хора закото пулицаите рану или късну жъ ги пуснат и те пак жъ нападат а аку им кажите имената някой може да ги пузнае и да ги респектира с малко бой без никой да разбире.
    • Др
      друг питагор
      0 -3
      08:35, 19 дек 2018
      Не питай, да не се окажат наши момчета!
  • 2
    Пи
    ПИТАГОР
    10 0
    16:02, 19 дек 2018
    Чи ко като са наши трябва да има лобуть за подобни пръдльовци. Тръгнали некви безпомощни жени да нападат че и трима големи бабаити излянаха тия хайвани. Само лобуть за такива.
  • 3
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    8 0
    18:38, 19 дек 2018
    Дрогата идва в повече и града като слушам доста употребяват уж спокоен град ама за тези дето си пием вкъщи ракията на вън те младежи страшно става положението наще деца как ще ги предпазим не знам вкъщи каквото да говориш вън като идат страшно става.
Последни новини