Конкурс за коледна рисунка и апликация организираха в ОУ "Алеко Константинов"

Изображение 1 от 5

    По повод наближаващите Коледни празници ръководството на ОУ”Алеко Константинов” обяви конкурси за коледна рисунка – 1 и 2 клас и коледна апликация - 3-4 клас. В конкурса се включиха над 300 ученици от начален етап. Изискването беше рисунките и апликациите да бъдат изработени в училище.

    Днес бяха наградени победителите и в двата конкурса. При първите класове 13 ученици се класираха на призовите места. При второкласниците - 19 ученици. Специална награда за активно участие в конкурса спечели Антоан Шнеевайс от 2 д клас. С всички рисунки беше направена изложба на оградата на училището, с цел допринасяне на коледно настроение на живущите в квартала.

    От третите класове апликациите на 15 ученици бяха класирани, а при четвъртокласниците отличени бяха 16 творби. За своята креативност Мая Вълчанова от 4 г клас получи специална награда. За активно участие в конкурса награди получиха и учениците със специални образователни потребности. С класираните апликации беше изготвена изложба в едно от фоайетата на училището.

    Всички ученици получиха грамоти и торбички с коледни лакомства.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини