Служител на Военна полиция намушка 6 пъти съпругата си в центъра на Плевен

Служител на Военна полиция намушка 6 пъти с нож съпругата си в централно заведение в Плевен. Инцидентът е станал около 17.00 часа в четвъртък.

По неофициална информация 48-годишен мъж и съпругата му са били на среща, когато избухва скандал между тях. Семейството е било в процес на развод.

Мъжът е извадил хладното оръжие, с което нанася шест порезни рани по ръцете и тялото на жената. По информация на Нова телевизия в заведението е имало служител на МВР, който е обезвредил военния полицай.

Раните по тялото на жената са били повърхностни и няма опасност за живота й. Мъжът е задържан, а разследването срещу него се води от военна полиция и прокуратура.

Инцидент с нож почти по същото време в четвъртък имаше и в София. На кръстовището на булевардите "Никола Габровски" и "Г.М. Димитров" възникнал скандал заради пресичане на пешеходна пътека. 

Двама мъже, за които се твърди, че са криминално проявени, са били в автомобил. Те разказват, че са били нападнати пресичащ зебрата, който имал нож и успял дори да ги нарани. 

Потърпевшите сами се придвижили до болница "Св. Анна". Там и двамата са претърпели успешни операции. Към момента състоянието им е стабилизирано.

Столичните полицаи са предприети действия по издирването на посочения за нападател мъж, но все още не са го заловили.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини