Обявиха търг за първите 9 обекта на обновения Бабин пазар

Община Димитровград обяви публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на първите 9 обекта на обновения Бабин пазар.
Това са търговските обекти, които са помещения и имат нужда от довършителни работи, съобразно търговската дейност на бъдещите наематели. На следващ етап се очаква да бъде обявен търг и за масите. 
 
Предвидени за отдаване под наем са 4 помещения за цветя, всяко с площ от 25,71кв.м. и начална годишна наемна цена без ДДС - 1852 лв. Желаещите да развиват търговска дейност на обновения Бабин пазар ще могат да наддават в търга и за помещение за продажба на хляб и тестени изделия, месо и месни произведения, мляко и млечни продукти  и за риба и рибни продукти. Наемната цена на всяко от тях варира спрямо квадратурата на обекта. 
Под наем ще се отдава и помещение от 42кв.м., предвидено за кафене, чиято начална годишна наемна цена е 3024 лв без ДДС.
Обектите ще се отдават под наем за срок от 5 години, като в търга могат да участват еднолични търговци и търговски дружества, регистрирани по ТЗ.
От понеделник, 14 януари, ще могат да бъдат закупени тръжните документи за участие в търга, който ще се проведе на 25 януари 2019г. в заседателната зала на община Димитровград.
Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини