18-годишен с Мерцедес се заби в стълб, спипаха двама без книжка и без номера

18-годишен младеж пострада при катастрофа, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът станал около полунощ на улица „В. Вълков“ в местността „Кенана“ край Хасково.

Младежът шофирал лек автомобил Мерцедес с несъобразена скорост. Загубил е контрол над колата, излязъл е извън платното и се е ударил в метален стълб вляво по посоката на движението си. От удара, момчето е с порезна рана на дясната вежда. Прегледан е и освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

През изминалото денонощие са заловени двама водачи без книжка и регистрационни табели на превозните средства. Бързо производство е стартирало в Районното управление в Харманли. То е срещу 21-годишна девойка от Симеоновград, хваната да шофира в града мотопед без регистрационна табела. Момичето се оказало и неправоспособно. Същото производство е стартирало и в димитровградското управление. В село Добрич е заловен 28-годишен водач на товарен автомобил Даф без поставена задна регистрационна табела. Водачът от село Върбово управлявал колата с отнета шофьорска книжка и в срок на административно наказание.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ер
    Еро
    5 -1
    11:10, 10 яну 2019
    Девойчето управлявало мотопед в това студено и снежно време. Къса поличка на вместо регистрационна табела!
  • 2
    Ав
    Автоджамбазов
    4 0
    13:59, 10 яну 2019
    Колата и главата са много яки и издържат на удари!
Последни новини