Най-богатият човек на света се развежда

Основателят и изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос обяви в профила си в Twitter, че се развежда със съпругата си. Двамата с Макензи Безос имат 25-годишен брак и четири деца. Но всичко вече е в общото им минало. А бъдещето си ще пишат всеки поотделно.

Туитът в профила на най-богатия човек на света е от негово име и от това на Макензи. Двамата споделят със света това, което вече семействата и най-близките им приятели знаят - че бракът им е достигнал своята финална точка.

"Искаме хората да разберат за развитието на личния ни живот. Както нашето семейство и близки приятели вече знаят, след дълъг период на любовно преоткриване и пробна раздяла, взехме решението да се раведем и да продължим живота си като приятели", написа милиардерът.

Безос допълва, че и двамата с Макензи са много щастливи, че са намерили един друг и са благодарни за всяка една година от брака си. Дори и да са знаели, че ще се разделят след 25 години, пак са щели да минат под венчилото, пише в поста.

Двамата имат наистина страхотен живот като съпрузи и виждат едно не по-малко страхотно бъдеще пред себе си като родители, приятели, партньори в различни проекти и приключения. Дори под различен етикет, те остават семейство и добри приятели.

Със сигурност това ще е един от най-скъпите разводи, който сме виждали някога, като се има предвид състоянието на Джеф Безос - 160 милиарда долара. Как точно ще бъдат поделени между бъдещите бивши съпрузи, предстои да разберем.

Източник: lifestyle.bg

Коментари в сайта

Последни новини