Наръчник по секс за начинаещи в новата постановка "Секси пране"

Въоръжени с наръчник “Секс за начинаещи”, Алис и Хенри решават да прекарат уикенда в скъп и лъскав спа-хотел с определена мисия – да съживят техния 25 годишен брак. Времето си е казало думата – децата са пораснали, стресът и ежедневнието са превърнали бурната им любов в навик. В изблик на отчаяние, Алис взима решение посредством този уикенд да сложи край на мъките – да положат огромно усилие и да спасят брака си, или да се разведат и да поемат по различни пътища. Ще може ли Хенри да прегърне всичките диви предложения, които Алис вади от наръчника за по-вълнуващ секс? Наистина ли би искал да види жена си и майка на децата му облечена в черна кожа и камшик?

 Алис и Хенри споделят еротичните си фантазии и взаимни обвинения, и зрителят навлиза в предизвикващите бурен смях детайли на кризата на средната възраст. Сюжетът ни превежда от комичното към сериозното и обратно. Преоткриването на любовта и силата на съюза между Хенри и Алис е едновременно и трогателно, и  много, много забавно и резонира у зрителите от всяка възраст.  

Пиесата “Секси пране” умело се присмива на всички скучновати привички на семейните двойки, които повтаряме. Постановката, макар безкрайно смешна и иронична, всъщност е умел анализ на човешките взаимоотношения - границата между любовта и обичта, нуждата от личностно развитие и необходимостта от промяна. Затрогваща, изключително смешна роматична комедия, която гарантирано ще ви плени.

В ролите на Алис и Хенри ще видите невероятната Албена Колева и Димитър Бакалов, който е и режисьор на спектакъла.

Постановката ще се играе в Димитровград на 23 януари, а билети може да намерите на касата на ОДТ "Апостол Карамитев".
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини