12-годишна намери ключове за автомобил, подкара го и катастрофира

12-годишно момиче е открило загубени ключове на автомобил и го подкарало, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 10 часа в РУ Димитровград е получен сигнал за инцидента, станал на улица „Панорамен път“ в града. Изпратените на място екипи установили, че девойката открила изгубени ключове на лек автомобил Рено на улица „Оборище“. Чрез дистанционното управление открила колата, собственост на 64-годишна жена, която я паркирала и изпуснала ключовете в близост до нея. Неправоспособното момиче подкарало Мегана, предприело неправилна маневра изпреварване от дясната страна и се ударило в завиващия на дясно пред нея лек автомобил Мерцедес с водач 48-годишен димитровградчанин и в крайпътна мантинела. От произшествието са настъпили само материални щети. Уведомени са Дирекция закрила на детето и ръководството на училището, в което учи детето. Съставен е акт.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    As
    ASD
    15 -1
    10:15, 11 яну 2019
    И сега кой ще заплати щетите на възрастната жена, чиято кола е била "открадната"? Много искам да знам, някой може ли да ми отговори?
  • 2
    На
    Наблюдател
    4 0
    14:58, 11 яну 2019
    Родителите на 12-годишната п.....ла, предявява се граждански иск, защото това дребното е и малолетно.Гледало е филми по каналите, все пак няма контузени и жертви, което е добре...
Последни новини