Обявиха датата на премиерата Game of Thrones 8 (тийзър)

Феновете на Game of Thrones чакат ужасно много време, за да разберат каква ще е развръзката на сериала и какво ще сполети героите, останали живи.

Това ще стане ясно в осмия и последен сезон. До този момент знаехме само, че ще го видим през април. На час по лъжичка, за да ни е интересно, получаваме от HBO и премиерната дата. 

Тя беше оповестена преди няколко часа с нов тийзър. В него виждаме как Джон Сноу, Аря и Санса Старк са в подземието на Зимен хребет. Чуваме гласа на Кейтлин Старк и равносметката ѝ за ужасните събития, сполетели семейството ѝ.

Това много ни озадачава, защото доколкото помним тя е мъртва, но в Game of Thrones нищо не се знае. От думите на Джон не става ясно и дали той и сестрите му са разбрали кои са истинските му родители. 

Напрежението може да се среже с нож, а още по-интересно става, когато тримата достигат до три статуи - техни статуи. Това ги изненадва много, даже ги плаши, защото не би следвало да има подобно нещо там. 

Тийзърът завършва с това как студ и лед започват да сковават коридорите на подземието. А, да не забравяме и премиерната дата - 14 април. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини