Блъснаха младеж на зебра в Кърджали

19-годишен неправилно пресичащ пешеходец е бил блъснат вчера на кръстовището между улиците „Климент Охридски“ и „Македония“ в Кърджали от лек автомобил „Опел“, управляван от 42-годишен. Пострадалият бил прегледан в Спешното отделение в Кърджали и освободен. Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Фолксваген“ е подаден вчера в РУ-Кърджали. Колата, собственост на 36-годишен мъж, била паркирана в село Петелово и изчезнала в интервала от 22 часа на 14 януари до 7 часа на 15 януари. Автомобилът е обявен за общодържавно издирване и са предприети действия от полицията за установяването му. Работата по случая продължава полицейският участък в село Черноочене.

Проверки за засечени два нерегистрирани автомобила се извършват в РУ-Кърджали. „БМВ“ с 21-годишен водач и товарен „Опел“, управляван от 42-годишен, са с прекратени регистрации на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП заради неизпълнено задължение на собствениците да ги регистрират в двумесечен срок от придобиването им. Работата по случаите продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини