Бивш кмет оглави Областния информационен център в Хасково

Бившият кмет на община Стамболово Маджид Мандаджъ оглави Областния информационен център в Хасково, научи Haskovo.net. Назначен е временно на поста за управител на общинската структура от началото на годината, за което той потвърди.

Мандаджъ има магистърска степен специалност Стопанско управление. Понастоящем е и председател на Общинския съвет в Стамболово от квотата на ДПС. Той заема поста на доскорошната шефка на центъра Йоанна Кокотанекова, която остава да работи там като експерт. Тя отказа да коментира поводът за рокадата, но от думите ѝ стана ясно, че не е напуснала ръководната длъжност по свое желание. Кокотанекова е популярна в Хасково и като ръководител на „Астрономическата обсерватория“ в Младежкия център в областния град.

Структурата Областен информационен център е по проект на община Хасково. Новият договор отново е за 3-годишен период и стартира на 1 януари 2019 година с ръководител секретарят на кметството Яница Динкова. Тя обаче не беше открита, за да коментира на какво се дължи смяната на ръководството на центъра, който има основна цел да консултира граждани по проекти. Не е ясно дали ще бъде обявен конкурс за ръководната длъжност в ОИЦ.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (38)

  • 1
    Аз
    АЗ
    82 -9
    11:15, 18 яну 2019
    еми коалицията е факт ГЕРБ-ДПС да не се правят вече на "дръж ми шапката", а Бойо да я обяви в "ефир"
    • Ид
      идат!
      44 -14
      14:43, 18 яну 2019
      Крачка към потурчването на Хасково, очаквайте скоро и кмет от ДПС.
    • Ан
      аНДРЕЙ
      30 -1
      16:18, 18 яну 2019
      Изборите за кмет са ясни в града. Има сделка- кмет на Герб и заместници от ДПС
  • 2
    Ща
    Щази
    58 -9
    11:16, 18 яну 2019
    Не можаха ли да го кръстят с някво по нормално име бе да го еа!
  • 3
    Ст
    Станчева колежка
    33 -3
    11:23, 18 яну 2019
    Куку танкова влачи с години от където свари.Лисица.лижи мажи и с манипулации и зад гърба на хората говори.
  • 4
    Кокотанекова е доказан бо-лук, надменна, проста преписвачка,,кланя се ,навира се ,колади ,просто много са я държали ,работата и е два дни с по 3-ма ученика в Младежкия център,идва в 9 часа и си отива в 14З часа.
  • 5
    Ос
    Осама Бин Ладен
    40 -22
    12:43, 18 яну 2019
    Тоя р***к дали може да си напише името без правописна грешка?! Жалко Хасково се потурчихме, но може и още да търпим, няма проблем :)
    • Мисля, че може да пише и да говори на бълг. език много по добре от вас, Осама еди кой си мишок. Много по - важно е, че община Стамболово от няколко години е във фактически и юридически фалит, а Мандаджъ, и като кмет, и като шеф на общ. съвет на общ. Стамболово не допринесе с нищо финансовото положение на общината да се подобри. И в това се крие проблема, че се продължава с изключително порочната практика от годините на комунизма - ротация на едни и същи кадри в различните държавни и общински структури без оглед на това дали са се провалили или не. А образованите етнически българи, ******, бълга. турци, евреи, арменци и т.н., се евакуират от Хасково, точно заради такива анонимни неграмотници като вас, Осама!
    • Ст
      СТРАНИЧЕН
      52 -8
      13:10, 18 яну 2019
      Че не може да говори добре български съм сигурен от собствен опит.А сега кой ще му управлява хотела в Кралево? А за правописа не мога да кажа,не съм чел нищо от него.И с тази магистратура"Стопанско управление" ме удари в земята......нямам повече думи.
    • Кр
      Кралю от Кралево
      15 -21
      15:48, 18 яну 2019
      Факт е, че хотела му с басейн /къща за гости пардо... Виж коментара
    • Eu
      Euro
      2 -1
      20:53, 21 яну 2019
      Хайде на бас, че не може. Този получи по милост свидетелство от елитното килийно стамболовско школо, а за другата диплома отидоха едно стадо телета. Последващата му кариера е предшествана от старателно ибрикчийство и пр. Иначе как се просперира с генетично обусловена некадърност и вродена простотия.
      Момчето за първи път стъпи на асфалт като войник на плаца в н-скрия гарнизон. Там яде и туцовете, щото имаше трудности в комуникацията на български език.
      Следва продължение.
    • Ca
      carine avdeeva
      0 -1
      00:14, 26 яну 2019
      Личи, че сте от кибиците" Чудите се с кой по цял ден да се захване. Четете, просветете се, анализирайте, проучвайте.
    • Ca
      carine avdeeva
      1 -2
      00:25, 26 яну 2019
      Уважаеми господине, ако Вие уважавате себе си и имате претенции за високоморален и етичен ще проучите анализирате и тогава пишете коментари.
  • 6
    Хи
    Хиената
    13 -3
    13:13, 18 яну 2019
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 7
    Ве
    Весо
    50 -12
    13:23, 18 яну 2019
    На100% тоя не знай какво е завършил, обаче знай кво си е купил. Трудно завършват мустафите затова яко бутат рушвета всички така завършват.
  • 8
    Чо
    Чоко Гюзелев
    35 -7
    13:49, 18 яну 2019
    Факт е,че за малцинствата изискванията са по малки,когато се кандидатства някъде.Става въпрос за училища,колежи,уневерситети..
    • Аз
      Аз
      1 -2
      13:02, 21 яну 2019
      В кой университет казваш, че има специален прием по занижени критерии, за един приятел питам?
      Или си правиш вятър на говорния апарат?
  • 9
    То
    торо
    26 -5
    13:52, 18 яну 2019
    Не ви ли беше срам да качвате толкова стара новина. Други медии и сайтовете я качиха още на 10.01. Иначе сте с големи претенции за топ журналисти !
  • 10
    Ма
    МАНГО
    31 -2
    14:10, 18 яну 2019
    ОИЦ - някой може ли да ми каже какво върши?
    Или поредните синекурни длъжности, че като дойдат избори - да знаят.
    • Би
      Бинго
      12 -1
      15:50, 18 яну 2019
      Бинго, ит'с ъ джакпот!
  • 11
    Ст
    Стамболово
    46 -4
    14:29, 18 яну 2019
    Една от многото калинки на дпс. Нека да каже за един мандат какви имоти е придобил. Задайте му този въпрос да се знае.
  • 12
    Пе
    Пенка
    22 -2
    15:37, 18 яну 2019
    Там чепкат вълна.Броят звездите през деня.Така Хасково усвояват едни пари и ги раздава на едни кукли. Така казва вече бившата звездо бройка Йоанка.
  • 13
    Че
    Честна ама надали
    9 -2
    18:39, 18 яну 2019
    йоана кокотанекова е уволнена за далавери май.
  • 14
    Ге
    Геотермичен
    12 -1
    20:18, 18 яну 2019
    Този тарикат в едно интервю казва, че най- много обичали да слушат песента " мъни-мъни " с жена след като се прибирал от работа .(Интервю във вестник) Ние се отървахме засега,халал да вие! Какво ли разбира от проекти или му връщат жеста,че купуваше коли без търгове и сключваше договори за проектиране с определени хора посочени от неговите днескашни благодетели ? Само една част от въпросите..... Пълен некадърник!!!!!
  • 15
    Ga
    galaxy
    16 -13
    20:32, 18 яну 2019
    О свещена простота.
    Още ли не можете да се разберете, че може да ни наричате както си искате (турци,резаци, и какво ли не) Ние сме български граждани, макар, че имаме турски матерен език. България е нашата родина, защото който е иска, може да я напусне и откаже. Ние няма да ходим никъде. Равноправни сме. Настоящето поколение между 25-45 години сме образовани, работливи и много от нас на успешни във всички свери. Има лекари, юристи, спортисти администратори в държавни и частни компании, бизнесмени в всички свери на икономиката ни, политици и т.н.
    Не нужно да живеете в средновековието или комунизма. Ние нямаме комплекси за малоценност, смятаме, че различните хора са национално богатство. Нека оставим способностите ни да докажат, коя личност каква е. Модерния свят, вече не се интересува, кой от къде произхожда, а какво умее.
    Маджит е образован и интелигентен човек, историята на човечеството е любимата му сфера.
    ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ.
  • 16
    Зе
    Зевзек
    14 -7
    21:34, 18 яну 2019
    Galaxy,научи се първо на правилен правопис и после седни да пишеш.Пише се сфери,а не свери.Ако беше внимавал повече в час,може би щеше да правиш по малко правописни грешки.Съгласен съм,че българските мюсюлмани са трудолюбиви хора,но е истина също,че сте големи фанатици и едва ли таите топли чувства към християните българи.Освен ДПС,нищо друго не признавате и все дърпате чергата към Турция.Нали родината ви е България?Колкото до висшистите с които се гордееш,можеш ли да ми кажеш от кои унивеситети са им дипломите?Мога да ти кажа и сам.От тези от които можеш да си купиш дипломата,като Югозападния в Благоевград,Икономическия в Свищоф,свободния в Бургас и някои други.Аз съм завършил ВИАС и смело мога да ти заявя,че докато следвах,нямаше нито един български мюсюлманин ,който да се обучава при нас.Ако се чудиш какво е ВИАС ще ти кажа -Висш Институт за Архитектура и Строителство.
    • До
      До Зевзек
      6 -5
      08:42, 19 яну 2019
      Преди да направиш забележка на чуждите грешки, седни и се научи Ти на правопис – имаш правописни, граматически и мнооооого пунктуационни грешки, още повече в случая си има и редактор, но кой да го види. Омразата към турците така ви е заслепила и водещото е да плюете, да обиждате. Съветвам ви да направите нещо добро за себе си – прочете поне една книжка, това може да ви помогне да оправите правописа и изказа, а и да ви направи по- добри хора. Успех с ОЧОВЕЧАВАНЕТО!!!!
    • Ga
      galaxy
      5 0
      21:45, 19 яну 2019
      Зевзек прав си за правописните грешки, не съм филолог, а строител. Писах го през телефона на бързо. Извинявам се на всички.
      ВИАС е бил през комунизма, когато ти си учил, сега е УАСГ, аз да те информирам, дъщеря ми е студентка там, четвърти курс е ССС . Племенника ми, учи за програмист в техническия университет , приеха го без изпит, защото спечели националната олимпиада по математика, а кандидат зет ми учи роботика и работи за международна компания със стипендия.......................... няма смисъл да ти се обяснявам по-нататък.
      Пожелавам ти, живот и много здраве в твоя си свят.
    • Аз
      Аз
      1 -1
      13:30, 21 яну 2019
      Кой позволите си ти да знаеш какви кой какви чувства храни към този или онзи? От къде на къде лансираш квалификации на база свои лични догатки, и не на последно място правописа ли е фактора който определя стойността на един човек?
      В книгите колега, там е истината!
      Чети различна литература от коментарите в бета.
      И аз се присъединявам към пожеланието на Галакси за дълголетието ти в твоя си свят.
  • 17
    До
    до Зевзек
    8 -3
    22:13, 18 яну 2019
    И ти Зевзек се научи на правопис,защото" по малко" се пише полуслято, Свищоф се пише с "в", имаш и забравени пълни членове,както и пунктуационни грешки-сумати забравени запетаи.Не се подигравай на хората,виж първо себе си!Коментарът на galaxy е много по-издържан правописно от твоя.
  • 18
    Ба
    бай Киро
    8 0
    08:48, 19 яну 2019
    А аз да попитам, за къв х*й служи този областен информационен център?
    • I6
      I6789
      0 -1
      20:34, 21 яну 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Ca
      carine avdeeva
      0 -1
      00:04, 26 яну 2019
      Уважаеми господине, четете, просветете се малко. Дори не знаете структурите и дейностите.
  • 19
    До
    ДОСТ
    3 -2
    23:46, 19 яну 2019
    Тоз такъв чакал е просто ви е бедна фантазията, жалко е за гражданите за данъкоплатците и му пожелавам скоро време да пукне от Харам пари Амин!!!
    • Аз
      Аз
      1 -2
      13:34, 21 яну 2019
      Който гроб копае на ближния, сам пада в него!
      Внимавай на кого какво пожелаваш, и в делата на Господ не се меси.
    • Lo
      LOL
      2 0
      20:34, 21 яну 2019
      Достаджийки я си взимайте главите и бягайте че може и тях да ги забравите!!
  • 20
    Eu
    Euro
    0 0
    20:56, 21 яну 2019
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 21
    Ма
    Мариела
    0 -1
    23:22, 29 мар 2019
    Тоя р***к има 2 висшета за разлика от теб кирлив келеш долнопробен...
    Бил е учител по БЪЛГАРСКА истоя и георгафия дълги години. Повярвай ми, ти може да не знаеш, че след "жалко" трябва да напишеш запетая, но той знае.
Последни новини