Градската организация на ДПС в Ардино отчете дейността си

Изображение 1 от 2

    Градската структура на ДПС в Ардино проведе своето отчетно събрание. На събитието в заседателната зала на общината присъстваха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на общината Ресми Мурад, председателят на Младежката организация на ДПС в Ардино Левент Джебеджи, председателят на местното общинско женско дружество на ДПС Зюлфие Ибрямова.
    Председателят на градската организация и шеф на Общинския съвет Сезгин Байрям представи накратко дейността на общинската структура и отчете ежегодното увеличение  на членовете му. „Уважаеми съпартийци, винаги е имало опити за нашето разединяване и противопоставяне. Но достатъчно дълго сме устоявали на ветровете на времето. Не сме партия еднодневка, ние сме партия на действието. Ние сме хора с позитивна и положителна енергия. Ние сме хора с идеи, отговорни сме, ние отстояваме разумни позиции и най-важното ние не разделяме, а обединяваме“, заяви Сезгин Байрям. Той  благодари за подкрепата и работата от страна на ръководството на общинската структура, на всички членове и симпатизанти на ДПС в Ардино.
    Кметът на общината Ресми Мурад също благодари за единството, заедността и активността на всички членове на градската организация. Той запозна присъстващите с параметрите на Бюджет 2019. „. Като член на градската организация за мен е особено важно да бъда тук сред вас и да чуя вашите предложения. Градската структура на ДПС е органът, който ще даде насоките за нашата работа. Ние ще продължаваме да работим усърдно за благото на всички жители на територията на общината“, заяви Ресми Мурад.
    Годишни отчетни събрания се проведоха и в местните структури на ДПС в Кроячево, Светулка, Ахрянско, Търносливка и Бистроглед. По време на срещите бе обсъдена актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите. 

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини