Младежи поставиха нови книги в къщичка и посадиха коледно дърво

Изображение 1 от 6

    Членовете на МГЕРБ Хасково за поредна година спазиха традицията и засадиха коледната елха, съобщиха от партията. Този път те избраха това да се случи в обновения парк на село Манастир, близо до Хасково. Там със съдействието на кмета на селото Стойко Кехайов младежите избраха място и дадоха нов живот на коледната елха. Освен това младите гости провериха какво е състоянието на поставената от тях къщичка за книжки в центъра на селото. „Хората проявяват огромен интерес към нея, вземат, връщат и започнаха да питат няма ли да има нови книги”, разказа кметът на селото. Той призна, че безспорно най-любопитни са децата. Затова младите хора от ГЕРБ Хасково днес добавиха нови  любими детски книги в къщичката в село Манастир.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ке
      Кенанския Маймун
      15 -8
      17:29, 19 яну 2019
      Що всички от МГЕРБ копират външния вид на Вожда Мутра ???
    • 2
      Ян
      Янко Митев
      10 -7
      18:43, 19 яну 2019
      А колибка за кученце кога?
    • 3
      74
      7456
      13 -6
      20:48, 19 яну 2019
      И тези ли искат да стават съдебни заседатели?
    • 4
      Де
      Дечо Таралежков
      7 -5
      18:11, 20 яну 2019
      Не тези искат да станат пожарникари а после и премиери както вожда им
    • 5
      Кр
      краля слънце
      7 -6
      19:29, 20 яну 2019
      Цялата ни държава е една малка къщичка с мухлясал покрив, като този на снимката. Не можахте ли поне една нова къщичка да сътворитеp ĸвce пocбтĸ жĸтe eacoжoyтĸ. , малко с цвят за сивото ни ежедневие, с повечко от четири книжчици в нея??? Сигурно повече струва кафетата и закуските дето изядохте в магазина!!! Срам!!!
    • 6
      Га
      Гарибалди
      6 -4
      20:21, 20 яну 2019
      Какви младежи са тези?Този дългия е кмет на село Манастир,онзи плешивия бачка в Фонд Земеделие и е общински съветник.Другото момче май беше някакъв дистрибутор дето със безплатен хладилник си правеше пиар,и също така и той е общински съветник.Момичето работи на хубаво и топло място в ВиК Хасково.Как тези видни младежи така се уреждат.
    Последни новини