Търсят учители и училищен психолог

Свободни работни места в сферата на образованието обявиха от Бюрото по труда в Хасково. В сводката към 17 януари са вписани незаети позиции за педагог, училищен психолог, учител в детска градина и учител в начален етап на образование.

В списъка на Агенцията по заетостта за вписани още свободни места за машинни оператори за изпридане на синтетични влакна, монтажници на кабели, оператори за производствена линия, кредитни консултанти, заварчици, шлосери, строителни работници.

Повече информация за свободните работни места може да се получи на място в Бюрото по труда в Хасково.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    15
    158542
    26 -1
    12:39, 20 яну 2019
    Не е за Насето. Тя иска само да е началник. Не й стигнаха 20 години в общежитието да е на стола на пом.директора. Пенсията я чака от много години, ама тя си седи и никой не я пипа. Командата, парите и наградите са нея. Другите да й вършат работа, пък тя да е първа на снимки. Нахалство без мярка. Като има кой да я държи, законите не се отнасят за такива като нея.
  • 2
    Ке
    Кенанския Маймун
    3 0
    18:08, 20 яну 2019
    Дон Боцко дел Рапоне и Ахмед Джолан не отпускат места за мутри или бейове ?
  • 3
    Ис
    истината
    8 -4
    18:12, 20 яну 2019
    абе тоя от механното георги славов още лие е там тоя дебелия навремето го махнаха от иван рилски и за некадърност го назначиха това е позор .грозен е много като го видя ми се повръща отвратителен . е.,
Последни новини